Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Gruppchef till Apotea i Morgongåva

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och forma framtiden som gruppchef på Apotea! Vi söker en driven ledare som kan leda och utveckla Apoteas logistikteam i Morgongåva. Med fokus på mål och deadlines kommer du vara en nyckelspelare i deras fortsatta framgångssaga. Ta chansen att bli en del av Sveriges största nätapotek och bidra till Apoteas hållbara e-handel.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef arbetar du på Apoteas logistikcenter på ca 38 000 kvadratmeter i Morgongåva. Lagret är utrustat självstyrande mobila robotar och avancerad automationsteknik som tillsammans med det manuella arbetet från medarbetarna säkerställer att Apotea når sina deadlines. Du har det övergripande ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet för din grupp på ca 20-30 medarbetare samt säkerställa att det systematiska arbetsmiljöarbetet följer etablerade rutiner. Du kommer även sträva efter att ständigt förbättra produktionsresultaten genom att identifiera och implementera optimala metoder. Som en förebild för ditt team kommer du att agera i enlighet med Apoteas värderingar, policys och rutiner och ge konstruktiv feedback för att stödja dina medarbetares utveckling. Dessutom kommer du att genomföra utvecklingssamtal för att stödja dina medarbetare i deras karriärutveckling

Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet av produktionsmiljö med stora flöden och högt tempo
 • Har ledarerfarenhet med personalansvar
 • Har en vilja av att förbättra och utveckla
 • Har kunskap av systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Har eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Meriterande är erfarenhet inom e-handel
 • Meriterande är användning av IT-system inom lager
Personliga egenskaper
Att vara en ledare hos Apotea betyder att du är en inspirerande förebild och agerar i enlighet med detta. Det innebär att du inte bara predikar, utan också praktiserar vad du förmedlar och uppmuntrar andra att göra detsamma. Som ledare behöver du vara skicklig på att guida både personal och leda processer i en dynamisk produktionsmiljö. Vår produktion är omfattande, komplex och ständigt föränderlig. Det betyder att du och ditt team ser förändringar som en naturlig del av utvecklingsprocessen och är redo att möta de utmaningar som uppstår.

Vi erbjuder dig:
 • Utveckling av ditt ledarskap
 • Att vara en del av utvecklandet av ett framgångsrikt företag
 • En stark "vi" känsla
 • Roligt på jobbet!
Omfattning
Anställningen inleds med en 6 månaders anställning hos Lernia, för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Arbetstider
Ständig dag, Ständig kväll, ständig helg dagtid (tors-sön)(Ej skift- man ingår i ett av passen)

Övrigt
Då det är tillträde omgående behöver vi din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Lernia är vägen framåt
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.