Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Finskspråkig kundsupport till medicintekniskt företag i Uppsala

Ansök nu

Om uppdraget
Som kundsupportmedarbetare hos Adeccos kund i centrala Uppsala ingår du i ett härligt team. Vi söker nu en kollega som kan ge support till den finska och den svenska marknaden och som har ett långsiktigt intresse av att arbeta i en serviceinriktad roll. Som kundsupport har du en viktig roll att serva kunderna på bästa sätt.

I rollen som kundsupportmedarbetare kommer du främst att arbeta med att besvara inkommande kund- och patientärenden. Ärenden kommer in via telefon och e-post. Ditt fokus kommer att ligga på att ge förstklassig service och besvara frågor kring tekniken, leveranser, reklamationer och betalningar samt försäljning/marknadsföring av kundens produkter. Vi arbetar med kontinuerlig uppföljning på våra kunders upplevelse för att utveckla oss i kundsupporten. I tjänsten ingår även att inventering, packning, refurbish och returhantering.

Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med stor chans till övertag hos kund. Tjänsten är på 50% med möjlighet att övergå till 100%.

Om dig
Du har ett långsiktigt intresse av att arbeta i en serviceinriktad roll som även riktar sig till försäljning/marknadsföring, därför är det bra om du har vana av sälj. Du skall vara tekniskt intresserad och gärna ha tidigare erfarenhet av kundbemötande. Du gillar att hantera problem och är lyhörd. Meriterande om du har erfarenhet av Excel och Jira eller motsvarande ärendehanteringssystem. Det är ett krav att du är finsktalande, då du kommer arbeta mot den finska marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amila Dresevic 073 684 78 61

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare, finsktalande, deltid, Uppsala, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.