Hoppa till innehåll
Bravida logotyp

Avdelningschef Bravida Service Nord

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Du vet känslan av att få bygga något nytt. Att få stryas av nyfikenhet, tron på idén och att allt är möjligt. Här är din chans att göra den känslan till ditt jobb. Vi är på en förändringsresa som precis har börjat och du kan få leda den. Tillsammans med ett team erfarna chefer och medarbetare skapar du en framtid du verkligen tror på. Brinner du för coachande ledarskap och tror på att framgång bygger på att ständigt lära nytt och utvecklas? Drivs du av att leda i förändring och att coacha andra ledare? Nu utvecklar vi vår Energi- och serviceverksamhet med multidisciplinära filialer och söker en ledare som vill driva satsningen vidare i Uppsala och Märsta.

Om tjänsten

Avdelningen består av tre filialer; Energi & ROT, Service och Kyla. Som Avdelningschef Service Nord (Uppsala och Märsta) har du, tillsammans med filialcheferna, det övergripande ansvaret för avdelningens utveckling, tillväxt och lönsamhet. I din roll leder du och motiverar dina medarbetare på avdelningen, sätter upp tillväxtplaner och samarbetar tätt med t.ex. automation.

I tjänsten ingår bland annat:
 • Sätta vision, mål och strategi för avdelningens utveckling och framtida affär.
 • Säkerställa en säker och inkluderande arbetsmiljö för alla våra medarbetare.
 • Planera, styra och följa upp utvecklingen enligt den satta planen.
 • Arbeta för att alla medarbetare känner sig inkluderade, delaktiga och förstår vad och varför vi gör det vi gör.
 • Genom ett tydligt och coachande förhållningssätt utveckla chefer, ledare och medarbetare som är specialister inom sina respektive områden.
 • Följa upp och ansvara för avdelningens resultat enligt budget och måltal och agera proaktivt.
 • Att vara ytterst ansvarig för affären.
Tjänsten är placerad i Uppsala, du rapporterar till den operativa chefen inom regionen.

Passar detta dig?

Vi söker dig som alltid strävar efter att bli bättre, att ständigt lära och har modet att förändra och att själv förändras. Förmågan att skapa kontakter och samarbetsytor, både internt och externt, är något som hjälper dig att lyckas. Vi är övertygade om att nycklarna till vår framgång ligger i hållbarhet, tillsammansarbete och fokus på energi och digitalisering.

I vår region får du stort handlingsutrymme genom ditt sätt att ta ansvar och dela dina unika förmågor och kompetenser med oss. Delaktighet och förståelse är ledord hos oss.

Om du har ett starkt eget driv, låter din nyfikenhet guida dig och har ett självklart fokus på att utveckla ditt team och din affär tror vi att du kommer kunna trivas hos oss. Om du dessutom känner dig trygg i ett coachande ledarskap, förändringsledning och har förmåga att skapa engagemang hos andra tror vi att du har alla förutsättningar för att lyckas i rollen.

Vi tror att du har:
 • Högskoleexamen eller likvärdig erfarenhet
 • Ca 10 års erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.
 • Stor trygghet i ditt ledarskap och målstyrning
 • Branscherfarenhet inom service, bygg, fastighet, installation, industri är meriterande.
 • Förhandlingsvana
 • Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
 • B-körkort
Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 24 maj 2024.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Bravida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren