Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

C och CE-chaufför till PostNord sökes!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!

Arbetsuppgifter

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och fjärrkörning.

Just nu söker vi C och CE-chaufförer som ska arbeta inom distribution hos vår kund PostNord i norra delen av Stockholm.

Som C-chaufför kommer du att jobba med:
  • Köra Lastbil
  • Lossa och lasta
  • Leverans till kunder
Egenskaper

Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom bemanningsbranschen eller har arbetat inom något av de områden vi erbjuder. Du är självgående, ansvarstagande och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmiljöer och arbetsuppgifter.

Krav:
  • Svenskt C-eller CE-körkort
  • YKB och färdskrivarkort
  • Tillgänglig för jobb under hela sommaren
Meriterande:
  • Tillgång till egen bil
  • Truckkort
  • ADR
Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.

Tillträde:

Omgående

Lön:

Fast enligt avtal

Arbetstider:

Varierar beroende på uppdrag. Tidiga förmiddagar och eftermiddagar.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Skicka din ansökan via Teamtailor

"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, Rosersberg, Sigtuna, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, C-chaufför, Järfälla, CE-chaufför, Veddesta"

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Rekryteringsgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.