Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Projektledare till MedTech-bolag!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av projekt ledning samt ett stort intresse för mekanik och MedTech-branschen? Då är det här rätt för dig! Vi hjälper just nu vår kund att leta efter deras nästa stjärna inom projektledning. När du kliver in på vår kunds fina lokaler kan du känna framtiden och den gemensamma pulsen som företaget har för att skapa produkter som förbättrar människors hälsa. Som projektledare får du vara med och driva deras interna projekt av medicintekniska produkter. Intresserad? Sök NU!Om tjänsten

Vi letar efter dig med en civilingenjörs- eller högskoleexamen inom maskinteknik eller liknande, samt har erfarenhet av projektledning. I rollen som projektledare kommer du att ingå i ett team på sex personer med varierande bakgrund. Du kommer att samarbeta nära med dina kollegor på deras kontor i Nacka och även med kollegor i andra länder, inklusive Taiwan.

Som projektledare kommer du att driva projekt framåt och säkerställa samarbete och effektivitet mellan olika delar av organisationen. Du kommer att spela en nyckelroll för att säkerställa framgången för dels globala projekt, men även projekt mellan avdelningar på kontoret i Nacka.

Uppdraget är initialt i 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds

 • Ett spännande uppdrag tillsammans med kollegor från olika delar av världen, där du arbetar i ett team med ambitiösa och duktiga kollegor med olika bakgrunder
 • En viktig roll i vår kunds arbete i att utveckla och tillverka innovativa och säkra medicintekniska produkter och lösningar som tillför mervärde för patienter och kunder.


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för att leda och planera projekt från start till mål. Detta inkluderar att definiera mål, skapa tidsplaner, och säkerställa att projektet levereras enligt plan.
 • Samarbeta nära med olika avdelningar och teammedlemmar både lokalt och globalt. Du kommer att vara ansvarig för att hålla en öppen kommunikationskanal och säkerställa att alla involverade parter är informerade och engagerade i projektets framsteg.
 • Samarbeta med exempelvis testavdelningen för att förbättra processer och effektivisera samarbetet mellan olika delar av organisationen. Detta kan inkludera att förbättra testprocesser och utvärdera designförslag med hjälp av CAD.


Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller civilingenjörexamen inom maskinteknik eller liknande
 • Har ca 5 års erfarenhet av projektledning i en global matrisorganisation samt i en reglerad bransch (exempelvis läkemedelsindustrin eller fordonsindustrin)
 • Har förståelse för CAD-ritningar, kan tolka designen och genomföra utvärderingar
 • Är flytande i engelska, då kommunikation på engelska sker dagligen

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet från läkemedels/MedTech-branschen
 • Tidigare skrivit dokument enligt GDP
 • Har erfarenhet av mekanisk testning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Innovativ
 • Kommunikativ
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se