Hoppa till innehåll
Aftén Bil logotyp

Aftén Bil söker Bilförsäljare Cupra till Upplands Väsby

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som bilförsäljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med Aftén Bils kunder. Du sköter hela försäljnings- och inköpsprocessen från första kontakt med kund till avslutad affär. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att guida kunder genom våra produkter, provkörningar, ge information om tillbehör och finansieringslösningar samt fotografera och annonsera inkomna bilar.

Vidare innebär jobbet som bilförsäljare att du fritt och kreativt kan vara med att påverka din egen framgång. Du ansvarar själv för din egen utveckling, tillsammans och med stöd av vår organisation. Vi är ett team som stöttar varandra och delar med sig av kompetenser - allt för att kunden ska få en riktigt bra bilaffär.

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Goda datorkunskaper.
  • Erfarenhet från bilbranschen är meriterande, alternativt ett stort bilintresse.
  • Tidigare arbetat med försäljning med goda resultat är meriterande.
Personliga egenskaper

Vi söker efter Dig som är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Du behöver vara förtroendegivande och social, likaledes disciplinerad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du förstår vikten av att vara involverad i hela processen av försäljningen/inköpet. Vidare har du en hög arbetsmoral, kan hålla många bollar i luften och trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, tjänstebil, förskottssemester, snygga arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.
Aftén Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har 9 anläggningar i Åkersberga, Vallentuna, Arlandastad, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.