Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Transportbilssäljare Renault

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med proaktiva, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil har växt framgångsrikt under många år. Hos oss sätter vi kunden främst - det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Transportbilsäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, erbjuda provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till försäljningschefen/transportbilsansvarig på anläggningen.

Nyckelkompetenser/Förmågor:
  • Erfarenhet av transportbilförsäljning är ett krav
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
  • Mål- och resultatinriktad
  • Förmåga att självständigt organisera ditt dagliga arbete och trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
  • Prestigelös och tycker om att arbeta i team
  • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
  • Brinnande intresse för att skapa affärer
Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss, växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor, och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner såsom förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se.
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.