Hoppa till innehåll
Semler logotyp

Semler Premium i Sverige söker säljare till Bentley

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi är en del av Semler Gruppen, en av Skandinaviens största och mest solida bilaktörer. Vår erfarenhet står på en stadig grund av över 100 års historia, samtidigt som vi känner ett ansvar för att utveckla framtiden.

Vår passion för sport- och lyxbilar började för över 70 år sedan. Vi började importera och sälja Porsche i Danmark redan 1951, och sedan 2003 är vi exklusiv återförsäljare av Bentley och Lamborghini. Idag har vi även utvidgat vår verksamhet till Sverige, där vi funnits sedan 2015. Semler Premium står bakom en ny stor bilhall i Stockholm, som tillsammans med vår filial i Malmö säljer och servar Bentley, Lamborghini och Aston Martin. Vi är dessutom exklusiv återförsäljare för McLaren i alla nordiska länder.

Vår organisation består av kunniga, entusiastiska och lojala medarbetare som har lika stor kärlek för bilarna som våra kunder. Vi hjälper dig att uppfylla dina önskemål, oavsett om det handlar om försäljning och service, personliga råd och vägledning kring leasing eller mer speciella uppdrag – som att hjälpa dig att få tag på de mest sällsynta och limiterade specialbilarna.

Vad vi söker
Vi söker en säljresurs som kommer att arbeta med våra exklusiva varumärken, främst Bentley samt begagnade lyxbilar i vårt showroom i Stockholm. Just nu finns en unik möjlighet att få vara med på en fantastiskt spännande resa där Du kan vara med från start och göra stor skillnad för bolagets framtid. Vi söker dig som förstår vikten av kundnöjdhet och som inte ger det lilla extra, utan allt extra. Vår kund är det viktigaste vi har och det är din uppgift att säkerställa att våra kunder alltid får en upplevelse som är utöver det vanliga.

Vi tror att du som individ har följande egenskaper och erfarenheter för att lyckas med vår vision och passa in i teamet:
 • Stort eget driv
 • Kreativitet och uppfinningsrikedom
 • Erfarenhet av proaktiv försäljning
 • Teamplayer
 • Erfarenhet av försäljning inom bilbranschen eller andra lyxvaror
 • Enormt bilintresse
 • God administratör
 • Work hard play hard mentality
Som person är du mycket social, talar med ett vårdat språk och har en god förmåga att anpassa din dynamik till kundens. Du blir Semler Premiums ansikte utåt och vi ställer höga krav på din förmåga att alltid vara på tå och leverera service i världsklass.

Krav på:
 • B-körkort
 • Flytande språkkunskaper i svenska, tal & skrift
 • Mycket goda språkkunskaper i engelska, tal & skrift
Dina arbetsuppgifter
Försäljning. Din huvudsakliga uppgift är att sälja företagets produkter och tjänster. Teamet kommer alltid stå bakom dig och pusha, peppa och supportera i ditt dagliga arbete. Även om våra varumärken är otroligt starka och välkända är konkurrensen stenhård. Det innebär att du som säljare kommer behöva bearbeta nya och befintliga kunder via telefon, mail och events. En stor del av ditt arbete blir att hitta nya kunder, bearbeta dessa och sedan stänga affärer. Dessa typer av affärer är tidskrävande och kräver därför stort tålamod och många järn i elden samtidigt.

Som säljare kommer du också jobba mycket med olika events och aktiviteter för att skapa intresse för våra bilar. Det kan vara allt från en trackday till ett bubbelmingel i vår exklusiva bilhall.
Nyckeln till framgång ligger i att hålla en hög nivå av nykundsbearbetning, struktur och uppföljning i våra system.

Vad vi erbjuder
Passionerat bolag med starka ägare och tydliga ambitioner. Du som anställd kommer få en unik chans att jobba med drömbilar i vårt moderna och helt nya showroom i Stockholm. Vi förstår vikten av att trivas på jobbet. Vi värnar om våra anställda och erbjuder goda karriärmöjligheter, kul på jobbet, friskvård, events i världsklass och en rad andra förmåner.

Ersättningen är delvis fast samt provisionsbaserad. Tjänsten är heltid och helgarbete förekommer.
Placering är i vårt showroom i Stockholm, Järfälla.

Sista ansökningsdatum är 22/7, vi reserverar oss för att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tillträde snarast. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Alexander Lind 0704941679.
Semler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.