Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

Rekryteringsgruppen söker B-chaufförer!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker just nu duktiga B-chaufförer för arbete hos våra kunder i Stockholmsområdet! Är du den vi letar efter?

Arbetsuppgifter:

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning, distribution och budbilskörning. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!

Vi har flera lediga jobb. Svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!

Egenskaper

Vi konsultchefer på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbeten, är driven, flexibel och har rätt inställning till att jobba.

Krav:
  • B-körkort
  • Behärska det svenska språket i både tal och skrift
Meriterande:
  • Truckkort
  • Tillgång till egen bil
Tillträde:

Omgående

Arbetstid:

06:00-15:00

Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

"Sökord: Transport, B-kort, Chaufför, Budbil, Skåpbil, distribution, renhållning"

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Rekryteringsgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.