Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Säljledare

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Älskar du att göra affärer? Är du dessutom intresserad av ledarskapsfrågor? Då är det kanske dig vi söker som säljledare till Bilia Outlet i Bro.

Det här erbjuder Bilia

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säljledare jobbar du målinriktat för att optimera säljvolymer och lönsamhet. Till din hjälp har du ett säljteam med bilförsäljare som du ansvarar för. Du arbetar själv aktivt som säljare samtidigt som en viktig del i ditt arbete är att utveckla, engagera och coacha bilförsäljarna i ditt team så att ni tillsammans når uppsatta mål och har en god laganda och trivsam arbetsmiljö. Ni arbetar alla efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse utav att arbeta med kundrelationer. Har du erfarenhet utav uppsökande försäljning är det meriterande. Vi tror att du har arbetat i ledande befattning tidigare men det viktigaste är att du har rätt inställning och goda ledaregenskaper. Du är förtroendeingivande och har ett professionellt, positivt och trevligt bemötande, såväl mot kunder som kollegor. Du har minst gymnasieexamen och B-körkort.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia Outlet i Bro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren