Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Försäljningschef till J BIL

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som försäljningschef hos oss blir ditt främsta ansvar att bearbeta både nya och befintliga kundkontakter för försäljning och stötta din säljgrupp till lyckad framgång. Vi ser även att det är en merit om du har begbilserfarenhet.

Du arbetar långsiktigt med våra utstakad mål, Du ser teamkänsla som en självklarhet ihop med resultat.

Om dig

Vi vill hitta en individ som genom sin naturliga förmåga kan knyta värdefulla kontakter och prestera över förväntan. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och stärka kundrelationer och ge våra kunder en professionell upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via telefon eller digitala kanaler och du är bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens teknik och nya arbetssätt.

För att lyckas i rollen som försäljningschef tror vi att du har en bakgrund från fordonsbranschen och en säljledande roll som innefattat både personal-, budget- och resultatansvar. Du har också övergripande kunskap i servicemarknadsaffären och en god förståelse för bilförsäljning gällande både B2C, B2B och begagnat. Vidare har du goda kunskaper i MS Office och du talar både svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och för oss är det viktigt att du visar på eget driv och handlingskraft. Din förmåga att överlämna riktning och väcka engagemang märks tydligt genom ditt fokuserade arbete och beslutsamma handlingsätt, även under omställning och svåra perioder. Vidare är du en strukturerad person som är duktig på att planera, prioritera och följa upp. Hos oss jobbar alla nära varandra oberoende av position och avdelning vilket gör att din sociala och relationsbyggande ådra kommer att komma helt till sin rätt. Sist men inte minst delar du självklart vårt stora intresse för bilaffären.

Hos JBIL får du arbeta med globalt, växande varumärke i en ung och modern verksamhet. Ditt arbete kommer att direkt påverka vårt resultat och din insats kommer både att synas och göra skillnad. Vi uppmuntrar alla att söka, oavsett kön, ålder, etnicitet, religion, sexualitet eller funktionshinder.

På anläggningen, som sysselsätter ett 30-tal medarbetare, kommer du som försäljningschef att ha det yttersta ansvaret för hela bilaffären, vilket innefattar hela försäljningen. Din insats bidrar till att vi kan fortsätta vår tillväxt och utveckling, i linje med det ansedda varumärke vi förknippas med, och vi kan därmed säkerställa en verksamhet inom bilhandeln som präglas av både produktivitet och ekonomisk stabilitet samt väl belåtna anställda och kunder som gärna kommer tillbaka.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Budget- och resultatansvar för din anläggning.
  • Personalansvar.
  • Försäljningschefsansvar där du planerar, stöttar och driver anläggningens försäljning framåt.
  • Strategiskt och operativt ansvar för att säkra anläggningens tillväxt och utveckling.
  • Delta vid regelbundna möten gällande både försäljning
Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom tillsammans med resultat.

Ditt engagemang och intresse för personlig utveckling inom försäljning, kombinerat med din skicklighet inom kundservice, är av stor betydelse för oss.

Du har god datorvana och mycket god kunskap i svenska i tal och skrift. B-körkort fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast 31 augusti 2024. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sebastian Andersson på telefon 0720716669 eller via sebastian.andersson@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom våra kärnvärden: Kärlek, Energi och Dynamik skapar vi tillsammans en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som har de förutsättningar som krävs för att leverera toppresultat.

Som auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo har vi ett brett utbud som täcker alla behov. Vi extra stolta över att ha sålt elfordon sedan 2012 och har samlat på oss en gedigen kunskap om denna typ av fordon.

Genom vår storlek har vi alltid ett stort lager av begagnade bilar, noggrant genomgångna och väl dokumenterade.

Vi utför service och reparationer av person- och transportbilar. Våra auktoriserade verkstäder har alltid de senaste diagnosinstrumenten,uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete. Självklart har vi prisgaranti på service och reparationer.

Vi finns på fyra platser i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!