Hoppa till innehåll
Umeå Van Service AB logotyp

Transportbilssäljare till Umeå Van Service

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Roger Granberg
Email
Telefon
Är du en person som brinner för försäljning och är intresserad av bilbranschen? Då har vi möjligheten för dig här! Vi behöver stärka upp vårt team med en Transportbilssäljare.

För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bilar på Umeå Van Service kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Har branschkännedom eller erfarenhet inom försäljning. Vi som arbetar på Umeå Van Service jobbar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Vi letar efter dig som har ett starkt eget driv, mycket energi och stort affärsmässigt agerande. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service tillsammans med din kompetens om bilar. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och professionell.

Du är bekväm med att arbeta utanför anläggningen med kundbesök, kundevent, och visning av transportbilar ute hos företag. Du har lätt för att ta egna initiativ.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • Du brinner för att sälja och skapa affärer.
  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo.
  • Du har en hög arbetsmoral.
  • Du är positiv och omtänksam.
  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs.
  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov.
  • Du har B-körkort.
Vi erbjuder dig:

En plats i vårt team vid ett stabilt lokalägt företag med familjär känsla som verkat många år i branschen. Du får också en rad andra trevliga förmåner som anställd hos Umeå Van Service. Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid där helgtjänstgöring (var tredje lördag) ingår. Vi tillämpar 6 mån provanställning. Lön efter överenskommelse.

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande teamet hos oss på Umeå Van Service? Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt eftersom tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta!

Skicka din ansökan till Roger Granberg, roger@vanservice.se, 090-70 65 35.
Umeå Van Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Återförsäljare för Opel, Chevrolet, Isuzu, Dodge och Ram.

Välkommen till Umeå Van Service och vår toppmoderna anläggning intill Riksväg 363 och den nya Godsbangården på Västerslätt i Umeå. Nu har vi samlat allt under ett tak; nybils- och begagnatförsäljning, en fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt en rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice plus glasmästeri och en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store - en unik fordonsservice med starka varumärken. Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet.