Hoppa till innehåll
New Wave Mode AB logotyp

Säljare Norra Sverige - Sportfackhandel

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lennart Göransson
Email
Telefon
Ta chansen – bli vår nästa säljrepresentant!

Brinner du för att leverera förstklassig service och skapa starka relationer? Vill du vara med och utveckla ett väletablerat företag? Se då hit! Vi på New Wave Mode AB söker en engagerad och nyfiken säljrepresentant för varumärket Clique Retail i norra Sverige.

Om tjänsten

Som säljrepresentant för Clique Retail får du en spännande och social vardag fylld med mode. Clique är ett varumärke med ett brett sortiment av bekväma och sportiga kläder för en aktiv fritid. Som säljrepresentant kommer du att besöka olika återförsäljare i norra Sverige inom segmenten Sportfack, dagligvaruhandel samt övrig fackhandel. Här stöttar och hjälper du återförsäljarna med inköp av produkter samt försäljningen. Utöver detta ansvarar du även för att utöka New Wave Mode AB´s befintliga försäljning samt etablera nya kunder på klubb & företagsmarknaden via Sportfackhandelns Team Salesenheter. Med andra ord är det en utvecklande tjänst där du hanterar flera olika aspekter av försäljning; något som vidare ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Om dig

Vi söker dig som brinner för att leverera förstklassig service. Du är en glad och social person som drivs av att utveckla och skapa nya relationer. Med dina goda kommunikativa förmågor, gärna i kombination med tidigare säljerfarenhet, bidrar du till att skapa förtroende för New Wave Mode AB bland våra kunder och vidare lägga grunden för långsiktiga samarbeten. Samtidigt tror vi att du, precis som vi, har en känsla för entreprenörskap. Med en stor nyfikenhet och en vilja att utvecklas söker du ständigt efter nya möjligheter. Du motiveras av att driva vårt varumärke framåt och du vill mer än gärna vara med och utveckla morgondagens försäljning av kläder. Utöver detta är du trygg i att arbeta självständigt med frihet under ansvar, samtidigt som du också förstår vikten av ett nära samarbete med teamet. Slutligen tror vi att du bor någonstans i Örnsköldsvik, Umeå med omnejd. Du har B-körkort och är bekväm med att övernatta och resa mellan olika orter i tjänst.

Vill du också ha en spännande och utvecklande vardag?

Tveka då inte på att skicka in ansökan till oss redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!
New Wave Mode AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

New Wave Mode AB ligger i Dingle, mitt i hjärtat av Bohuslän. Härifrån förser vi idag hela Skandinavien och stora dela av övriga Europa med profilkläder av högsta kvalité. Med en kombination av engagerade medarbetare och gedigen service har vi satt både Dingle och New Wave Mode AB på kartan bland återförsäljare av profilkläder. New Wave Mode AB är vidare ett dotterbolag till New Wave Group AB. Moderbolaget är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningsområdet. Genom att samordna design, marknadsföring, inköp, lager och distribution för samtliga varumärken och produkter skapas ett effektivt och givande samarbete.

Clique är varumärket med bekväma och sportiga kläder som är enkla att kombinera.Vi är en lagerförande grossist som tillhandahåller många storlekar och färger i basplagg för en aktiv fritid. Brett sortiment, snabba leveranser, hög servicegrad samt besökande säljkår är några av de faktorer som byggt vårt framgångsrika koncept.

Hur är det att arbeta hos oss?

Vår härliga säljare Clara berättar hur hon upplever
arbetet:

"Det är ett roligt och utvecklande arbete där du verkligen får möjlighet att växa som säljare. Vi skapar starka relationer till våra kunder och brinner för att alltid för att leverera service i toppklass."

Hon berättar vidare hur hon upplever företaget och
samarbetet med kollegorna:

"New Wave Mode AB är ett pålitligt företag med god sammanhållning. Behöver jag hjälp med något så vet jag att mina kollegor alltid finns där. Det är en riktig trygghet."

Avslutningsvis berättar Clara vad hon tycker är det bästa att arbeta på New Wave Mode:

"Det absolut bästa med att arbeta på New Wave Mode är människorna man möter, både på företaget och ute hos våra återförsäljare. Att få ha en social och spännande vardag är verkligen det som driver mig framåt."