Hoppa till innehåll
Umeå Van Service AB logotyp

Servicetekniker till stabilt familjeföretag

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Andersson
Email
Telefon
Inom vår serviceavdelning är vi ett härligt team på 20 personer och här arbetar de bästa som branschen kan erbjuda - dessutom är de i grund och botten bilentusiaster allihop. Vår framtid är ljus så nu finns en möjlighet för dig att bli en del av teamet.

Som Servicetekniker hos Umeå Van Service kommer du att arbeta med mekaniskt arbete, diagnostisering, kreativ problemlösning och specialanpassningar tillsammans med vårt härliga verkstadsteam. Detta sker oftast i någon av vårt sortiments bilar från bland annat Chevrolet, Dodge, Ram, Jeep, Isuzu, Opel Fiat och Jeep Vi följer ISO 14001 avseende miljö.

Dina kvalifikationer:
  • Ett brinnande intresse för fordon
  • Utbildad fordonsmekaniker
  • Erfarenhet av felsökning i fordon
  • B-körkort
Exempel på meriterande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av elfelsökning i fordon
  • Erfaren och utbildad transportbilsmekaniker
  • Erfarenhet av avancerad felsökning
Dina personliga egenskaper:
Du är erfaren i yrket, serviceinriktad och kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga och en vilja att lära dig nya saker. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt. Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Vi erbjuder dig:
Arbete i ett härligt team, en trevlig och motiverande arbetsmiljö i ett stabilt familjeföretag i andra generationen. Hos oss får du en rad andra trevliga förmåner som anställd hos Umeå Van Service.

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande teamet hos oss på Umeå Van Service? Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta!

Skicka in din ansökan till Magnus Andersson magnus@vanservice.se
Tel. 090-706529

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Umeå Van Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Återförsäljare för Opel, Chevrolet, Isuzu, Dodge och Ram.

Brand Store i Norrland
Välkommen till Umeå Van Service och vår toppmoderna anläggning intill Riksväg 363 och den nya Godsbangården på Västerslätt i Umeå. Nu har vi samlat allt under ett tak; nybils- och begagnatförsäljning, en fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt en rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice plus glasmästeri och en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store - en unik fordonsservice med starka varumärken. Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet.