Hoppa till innehåll
Lantmännen Maskin logotyp

Sommarvikarie Servicetekniker

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en sommarvikarie som Servicetekniker till Umeå med start omgående till slutet av augusti preliminärt. Gillar du teknik och att jobba med service? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker i Umeå kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Vi söker dig som har:
  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst
Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar

engelska.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi

att hitta lösningar på kundens utmaningar.

Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra

stämning.

Vad vi erbjuder dig

Du ges i denna tjänst möjlighet att bli del av ett större sammanhang och få erfarenhet av en global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2024-05-31. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Johansson, Platschef, på 0105568506.

Vi ser fram emot din ansökan!
Lantmännen Maskin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.