Hoppa till innehåll
Placerum Kapitalförvaltning logotyp

Förmögenhetsrådgivare

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Affären växer hos Placerum – Vi söker förmögenhetsrådgivare till Umeå

Är du en person som har lätt för att skapa relationer, är framgångsrik inom försäljning och samtidigt har ett brinnande intresse för finans? Är du beredd att göra det lilla extra för att bygga din karriär, är bekväm med nykundsanskaffning och vill skapa dig en framtid inom Förmögenhetsrådgivning? Då hoppas vi att Placerum är din nästa arbetsgivare.

Vem är du?

Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför värderar vi att du är kommunikativ, har lätt för att skapa relationer och är inkännande. Du blir ett viktigt stöd och det är av stor vikt att kunderna känner sig trygga. Vår ambition är att en Förmögenhetsrådgivare ska drivas av att leverera en servicenivå i toppklass till våra kunder. Du kan bygga starka och långvariga relationer med befintliga och potentiella kunder. Du drivs av att ständigt hitta samarbeten med andra enheter inom organisationen för att skräddarsy det bästa upplägget för kunden.

Du har erfarenhet av eget kundansvar för kunder med större förmögenhet och vi ser även gärna att du har byggt upp en egen kundbas eller jobbat aktivt med prospektering. Vi ser även att du är väl insatt i hur de finansiella marknaderna fungerar och har mycket hög kännedom om placeringsprodukter. Resor i tjänsten kan förekomma.


Vi söker dig som har:
  • Mycket god kännedom om produkter och tjänster kopplade till förmögenhetsrådgivning.
  • Hög social kompetens, där din drivkraft finns i mötet med kunder och kollegor
  • Mycket god samarbetsförmåga
  • SwedSec-licens


Medarbetare i Placerum


"För mig har det alltid varit viktigt att ge mina kunder, företagare och anställda, en hög servicenivå. Idag styrs kunder mer och mer mot digitala lösningar medan jag gillar att träffa mina kunder på kontoret eller på deras arbetsplats. Det var en av anledningarna till att jag valde att börja jobba hos Placerum. Våra kunder väljer själva om de vill träffas fysiskt eller digitalt. Oftast blir det ett fysiskt möte där vi bygger en stark kundrelation. Min erfarenhet är att det leder till mer kvalificerad hjälp för våra kunder. Det känns viktigt för mig att vi som företag har kundens bästa i fokus. Att dessutom få jobba för en mindre aktör med snabba beslutsvägar, där jag själv har möjlighet att påverka min arbetsdag, är toppen!"

Lotta Abrahamsson
Försäkringsförmedlare
Placerum, Sundsvall

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.
Vid frågor ring rekryterande chef Henrik Björk, 073-084 33 35.
Placerum Kapitalförvaltning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Placerum grundades av en vilja att skapa långsiktig utveckling både för kunder och medarbetare.

Vår verksamhet startade 2002 och idag finns vi i Umeå, Örnsköldsvik, Härnösand och Sundsvall. Placerums hjärta klappar för Norrland och under våren 2024 har vi även öppnat ett nytt kontor i Luleå.

Vi växer med kontor på fler orter i Norrland samtidigt som vår affär har även en stark tillväxt på huvudkontoret i Umeå, där vi idag är 20 medarbetare. Inom förmögenhetsrådgivning gläds vi åt att affären har en fortsatt stark utveckling. Vårt erbjudande till förmögna kunder är en väl ansedd och viktig del av Placerum. I takt med att affären växer behöver även vårt team göra det!

Vi på Placerum lägger ett stort värde i att du som medarbetare ska må bra. Våra kontor kännetecknas av att vi har lätt till skratt och att stämningen är god. Vi värdesätter olika erfarenheter och perspektiv och drivs av att vår personal ska utvecklas. På Placerum arbetar vi inte med provisioner eller bonus. Sedan 2007 har vi fasta löner till alla medarbetare. Fasta löner är en del i vår vision om långsiktighet och att skapa hållbarhet för våra medarbetare. Gillar du att jobba i team och med målsättningen att kunden ska lämna mötet glad och nöjd är du rätt person för oss.