Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Strategisk inköpare till Komatsu Forest

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Som medarbetare på Komatsu Forest är du del av något större. Du blir en del av de stora innovationer och framsteg som hjälper till att forma skogsmaskinsbranschen. Just nu är vi på en spännande resa kring elektrifiering av våra maskiner. Genom vår globala organisation får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär samtidigt som du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till en värld som är hållbar, inkluderande och tar socialt ansvar.

Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor i Umeå. Med cirka 1 650 anställda och tillverkning i Sverige och Nordamerika är Komatsu Forest en av världens största skogsmaskinstillverkare och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs.

Vill du ha en viktig roll i arbetet med att utveckla och producera framtidens hållbara skogsmaskiner? Till kontoret i Umeå söker vi nu en strategisk inköpare. Är det du? Varmt välkommen med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som strategisk inköpare kommer du att arbeta långsiktigt med leverantörsutveckling, relationsbyggande och kvalitetssäkring. Detta sker i nära samarbete med övriga avdelningar och funktioner inom Komatsu Forest. Som strategisk inköpare på Komatsu Forest kommer du ha en viktig roll i vårt arbete med att utveckla och producera framtidens skogsmaskiner.

Hos oss på Komatsu Forest bidrar du till att skapa effektiva inköpsprocesser från idé och koncept till färdig produkt. Detta gör du i samarbete med utvecklingsavdelningen i nya och befintliga projekt där målsättningen är att optimera inköpsarbetet kopplat till säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad.

Dina kollegor består av både strategiska och operativa inköpare. På avdelningen jobbar totalt 15 personer som dagligen arbetar i nära samarbete med varandra. Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa.


Din profil
För att passa i rollen har du ett tekniskt intresse och en bakgrund inom strategiskt inköp. Du har erfarenhet av leverantörsdialoger och förhandlingar och vi ser det som meriterande om du har förvärvat dina kunskaper i en internationell kontext. Du har en god data/systemvana och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att trivas hos oss är du en lagspelare med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Din lösningsorienterade och flexibla attityd kommer att vara en tillgång, och vi ser gärna att du tar dig an förändringar med en positiv inställning. Sök rollen om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en framgångsrik global organisation.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information om rekryteringen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Adolfsson; 0733512725. Urvalsprocessen sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2024-05-30. Ansök på www.clockworkpeople.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.