Hoppa till innehåll
iTSBY logotyp

Arbetsledare inom Mark och VA till iTSBY!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett arbete inom Mark och VA som erbjuder en varierad vardag och medför ett stort eget ansvar är detta jobb för dig! Hos iTSBY får du arbeta med växlande arbetsuppgifter samt vara med och ha en betydande roll inom deras framtida Mark och VA projekt, där stora utvecklingsmöjligheter erbjuds. iTSBY söker nu en arbetsledare/platschef till Umeå - Känner du dig manad?

Information om tjänsten
Professionals nord söker i samarbete med iTSBY Infrakonsulter en erfaren arbetsledare inom mark och VA. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals nord och sedan anställs direkt till iTSBY.

iTSBY Infrakonsulter har ett tätt samarbete med stora entreprenader, där man kommer arbeta som konsult mot varierade och stora projekt som drar igång inom kort!

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare erbjuds du en utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Ditt fokus är att driva projekt inom mark och anläggning från start till slut, vilket innebär bland annat:
  • Att hålla löpande kontakt med kunder och montörer för att säkerställa kvalitet i leveransen
  • Ansvara för planering så att information, material och resurser finns på plats för att hålla projektets deadline
  • Rapportering till avdelningschef samt kontakt både internt och med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter
Vissa dagar spenderas på kontoret på byggarbetsplatsen med beställningar och vissa dagar är ute på fält för löpande besiktning och planering. Arbetet består till stor del av att skapa nya kontakter och relationer där du tillsammans med kollegor arbetar för att driva projektet framåt.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av en liknande roll sen tidigare, gärna med erfarenhet av stora entreprenad inom mark och VA där rörläggning, kanalisering och stora vattenstråk varit en del av projekten. Har du erfarenhet inom närliggande områden är det också av intresse. Vi ser gärna att du arbetat i en ledande position sedan tidigare men är öppen för dig som har lång erfarenhet i branschen och vill ta klivet upp till en högre roll.
  • du har goda kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift
  • B-körkort (resor inom Västerbotten förekommer)
För att trivas i rollen som arbetsledare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande! Du är en lagspelare som drivs av att verka som bryggan mellan verksamhet och kund! Du tycker också att det är spännande att utveckla och bygga affärsrelationer. Vi tror även att du är flexibel inför förändrade förutsättningar i arbetet och räds inte av att ta initiativ för att driva arbetet framåt!

Du erbjuds:
  • Interna utbildningar kopplade till din roll.
  • Stora möjligheter till vidare karriärsutveckling inom företaget.
  • Möjlighet att arbeta med de senaste projekten för att utveckla Umeås samhällsbyggnad!
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
iTSBY logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

iTSBY satsar på stora projekt och leverera konsulter med specialistkunskaper till sina kunder. iTSBY är specialiserade just på att hitta konsulter med särskilda kunskaper och har ett väl utbyggt nätverk som vi utnyttjar. iTSBY Infrakonsulter är ett litet företag med rötter i Umeå som sätter stor vikt och fokus på din karriär- och utvecklingsmöjligheter.