Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

VD/KC till Björklöven

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
I Björklöven har vi alltid ambitionen att väcka känslor, både på och utanför isen. Med vår vision, att bli Sveriges mest älskade hockeyförening, strävar vi efter att skapa en passionerad och engagerad gemenskap runt vår sport. Vi tror på kraften i att förena människor genom ishockey och vi arbetar ständigt för att våra supportrar och intressenter ska känna sig delaktiga i vår resa.

Vi ser varje individ som en viktig del av vårt lag och vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och kan växa och kan nå sin fulla potential, både på och utanför isen. Vår mission är att engagera vår publik och våra intressenter, samtidigt som vi utvecklar våra spelare till att bli både skickliga hockeyspelare och goda samhällsmedborgare.
Vår affärsidé bygger på passionen för ishockey - sporten vi älskar att se på, engagera oss i och utöva. Nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas som kräver nya ledarskapskvaliteter!

Har du kraften att skapa en attraktiv plattform för bredd- och elitidrott? Ser du möjligheter med vår verksamhet och kan bidra till en stimulerande och inkluderande miljö? Då kan du vara den VD/Klubbchef som vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter som VD/KC hos oss är att verka för och utveckla vår bredd till elitverksamhet och bidra till att ishockeyn i Umeå attraherar och engagerar. Du tar ansvar för att etablera en struktur som ger verksamheten en hållbar grund att stå på och ger ditt yttersta för att samordna och implementera positiva förändringsåtgärder.

Vidare har du det yttersta ansvaret för den löpande förvaltningen och att den bedrivs på ett strukturerat sätt inom en given budgetram. Givetvis har du även det högsta personalansvaret för våra medarbetare och säkerställer en trygg och inkluderande miljö som genomsyrar hela verksamheten.

Din profil
Vi söker dig som har en stark förståelse för föreningslivet och har modet att utmana ramar för att hela tiden nå ständig förbättring och du ger dig inte förrän framgångsreceptet gått från att vara en prototyp till att vara självspelande. Du är visionär och analytisk, har en stark affärsförståelse och kan hantera ekonomiska frågor med noggrannhet och skicklighet.

Hur du lärt dig om affärer och vad som lagt grunden för dina unika ledarskapserfarenheter är egentligen oväsentligt, men vi tror att du har en akademisk utbildning eller motsvarande med dig i grunden. Karaktäristiskt för dig är din lyhördhet och ditt sätt att kommunicera på ett sätt som skapar både engagemang och glädje för våra idrottsutövare såväl som för samarbetspartners och supportrar.

Denna kombination av egenskaper gör dig till den perfekta kandidaten för att leda Björklöven mot nya framgångar och uppfylla vår vision om att bli Sveriges mest älskade hockeyförening. Sök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2023-08-18. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 - 351 27 28 eller Mattias Adolfsson på 073- 351 27 25.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Björklöven har vi alltid ambitionen att väcka känslor, både på och utanför isen. Med vår vision, att bli Sveriges mest älskade hockeyförening, strävar vi efter att skapa en passionerad och engagerad gemenskap runt vår sport. Vi tror på kraften i att förena människor genom ishockey och vi arbetar ständigt för att våra supportrar och intressenter ska känna sig delaktiga i vår resa. Vi ser varje individ som en viktig del av vårt lag och vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna och kan växa och kan nå sin fulla potential, både på och utanför isen. Vår mission är att engagera vår publik och våra intressenter, samtidigt som vi utvecklar våra spelare till att bli både skickliga hockeyspelare och goda samhällsmedborgare. Vår affärsidé bygger på passionen för ishockey - sporten vi älskar att se på, engagera oss i och utöva. Nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas som kräver nya ledarskapskvaliteter! Har du kraften att skapa en attraktiv plattform för bredd- och elitidrott? Ser du möjligheter med vår verksamhet och kan bidra till en stimulerande och inkluderande miljö? Då kan du vara den VD/Klubbchef som vi söker!