Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Projektledare till Skellefteå Science City

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största svenska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning.

Skellefteå Science City är kommunens innovationsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.

Bolaget jobbar även med samhällsutmaningar, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, utvecklar innovationsmiljöer och testbäddar, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.

Söker du ett meningsfullt jobb där du får göra skillnad på riktigt?
Som projektledare hos oss kommer du att vara en central del av Skellefteås arbete inom den gröna omställningen!


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att arbeta med flera spännande innovationsprojekt inom energiområdet. Du kommer att leda och driva projekten framåt enligt uppsatta mål och riktlinjer. Du ansvarar för att samordna projektgruppen och säkerställa att krav från finansiärer och uppdragsgivare uppfylls. Dessutom är du ansvarig för att kommunicera projektens aktiviteter och resultat.

Det ingår i dina arbetsuppgifter att ansvara för projektens rapportering till finansiärer samt budgetuppföljning. Du kommer även att presentera projekten vid olika tillfällen och bistå vid ansökningar för nya spännande projekt


Din profil
För att trivas som projektledare hos oss tror vi att du är en affärsorienterad person som har tidigare erfarenhet från projektledning tillsammans med flera inblandade parter. Du trivs med att arbeta självständigt och räds inte att ta egna initiativ. Eftersom du kommer ha många bollar i luften samtidigt är det viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat.

Rollen innebär många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Dina tidigare erfarenheter från att arbeta i EU-projekt är betydande för att lyckas i rollen.

Eftersom både muntlig och skriftlig kommunikation är en del av din roll är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta regionchef Mattias Adolfsson på tfn. 073-3512725 eller rekryteringskonsult Britta Larsson på tfn. 073-3512773

Sista ansökningsdag den 31 Juli via www.clockworkpeople.se.Vi ser fram emot din ansökan!

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.