Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Affärsutvecklare till Skellefteå Science City

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största svenska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning.

Skellefteå Science City är kommunens innovationsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.

Bolaget jobbar även med samhällsutmaningar, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, utvecklar innovationsmiljöer och testbäddar, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.

Söker du ett meningsfullt jobb där du får göra skillnad på riktigt?
Som affärsutvecklare hos oss kommer du att bidra till Skellefteås arbete med att utvecklas inom den gröna omställningen samt stötta företag på deras tillväxtresa.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team som driver flertalet utvecklingsprojekt inom främst energi och mobilitet för att positionera regionen inom vår tids mest spännande område; utvecklingen av nya innovationer och affärsmodeller som stödjer den gröna omställningen.

Syftet med rollen som affärsutvecklare är att öka innovationskraften i regionens små och medelstora företag och hjälpa dem att skapa tillväxt. Du kommer att identifiera affärsmöjligheter, coacha och agera bollplank samt stötta och leda olika utvecklingsarbeten.

Utöver detta ansvarar du tillsammans med kollegor i liknande roller för att planera och genomföra aktiviteter och event med syfte att skapa synergieffekter som gynnar de små och medelstora företagen i regionen.

Resor är en naturlig del av arbetet och du rapporterar till aktuell projektledare och VD.


Din profil
Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du har ett entreprenöriellt driv med stor social kompetens som gör att du har lätt för att skapa relationer och att bygga nätverk. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig.

Att du brinner för den gröna omställningen ser vi som ett krav och vi tror att det kan vara en fördel om du kommer med erfarenheter från industrin och förstår företagens behov, eller med en bakgrund från ett rådgivande yrke såsom bank eller liknande. Är du sugen på att testa något helt nytt och kommer in med drivet att vilja förändra, är det också en bra grund att stå på!

Tjänsten kräver ett stort mått av självständighet, strategiskt och ekonomiskt tänkande samt god samarbetsförmåga. Här finns utrymme för kreativitet och du måste trivas med att driva ditt egna arbete framåt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta regionchef Mattias Adolfsson på tfn. 073-3512725 eller rekryteringskonsult Britta Larsson på tfn. 073-3512773

Sista ansökningsdag den 31 Juli via www.clockworkpeople.se.Vi ser fram emot din ansökan!

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.