Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Heltidsjobb för Dig som snart tar Studenten!

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Tar du studenten snart och ännu inte hittat ett jobb? Tycker du om att hjälpa människor och ha ett socialt yrke? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får chansen att arbeta i en utvecklande och social miljö. Hos oss kommer du att bli en del av ett engagerat team som tror på glädje på jobbet och värdesätter gott samarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och är ett heltidsarbete med start omgående. Vi ser till att du får en bra start på ditt yrkesliv och möjlighet att utveckla dina färdigheter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i kontorsmiljö där arbetstiderna är förlagda på vardagar med enstaka helger. Arbetsuppgifterna inkluderar kundkontakt samt administration. Dessutom får du värdefull arbetslivserfarenhet som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden.

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med människor. Du bör vara tillgänglig för att arbeta hela sommaren och vara redo att visa engagemang och prestigelöshet. Ingen tidigare erfarenhet krävs - vi ser till att du får den introduktionen som behövs för att lyckas i rollen.

Ansökan
Tjänsten har för avsikt att starta omgående, skicka därför in din ansökan redan idag via www.clockworkpeople.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Oliver Chicaiza, via tfn: 070 821 53 05 eller Malin Hörnberg, via tfn: 070 821 53 35.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.