Hoppa till innehåll
Asbest-Ident Umeå AB logotyp

Laboratorieassistent sökes till Asbest-Ident i Umeå

Asbest-Ident utför analyser av asbestförekomst i byggnadsmaterial och våra kunder återfinns i huvudsak inom bygg- och fastighetsbranschen. Nu söker vi en laboratorieassistent som kan stärka upp vårt team då verksamheten växer.

I ditt arbete kommer du att ta emot kunder, administrera och analysera prover via okulär mikroskopisk bedömning i labbet, fakturera samt utföra enklare diversearbete under ledning av Eva, vår labboratorieansvarige för Asbest-Ident. Arbetet kan även innebära tjänstgöring av mindre omfattning vid vårt labb i Örebro.

För att trivas ihop
Vi söker dig, en lagspelare som tror dig trivas med en bra mix av praktiskt, administrativt och mentalt stimulerande arbetsinnehåll samt i kundkontakter.

Vi ser gärna att du är noggrann, serviceinriktad, flexibel, har god blick för detaljer, kan uttrycka dig väl i tal och skrift (svenska) samt har goda datakunskaper. Vi tror också att du gillar att lära dig nya färdigheter och vill möta både kollegor och kunder i en kreativ och samarbetsinriktad anda. Erfarenhet från labbmiljö eller bygg- /saneringsbranschen är meriterande. B-körkort är ett plus.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du en lugn arbetsplats med ett positivt arbetsklimat. Vi erbjuder dig ett varierat arbetsinnehåll i ett företag med ambitioner och framåtanda.

Övrigt
Tjänsten är på deltid 75-80% och tillträde är enligt överenskommelse. Din anställning inleds med en omfattande internutbildning där bland annat analysarbete under handledning ingår. Urval sker löpande.

Varmt välkommen att skicka din ansökan eller kontakta oss med frågor om tjänsten.
Asbest-Ident Umeå AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Asbest-Ident Umeå AB har funnits sedan 2013 och har sitt huvudkontor och labb i Umeå där vi servar kunder i Norrland men även övriga Sverige. De senaste åren har stora satsningar gjorts för att utveckla tjänsteutbudet samt bredda upptagningsområdet, bland annat med etableringen av ett nytt labbkontor i Örebro samt med uppstart av ett labbkontor i Malmö kommande höst.

Läs mer om Asbest-Ident på https://asbest-ident.se