Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerar du maskinteknik och söker projekt över sommarn?

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en noggrann och driven person som vill applicera dina teoretiska kunskaper i praktiken hos ett globalt skogsföretag? Vi söker nu dig som är intresserad av ett heltidsjobb under juni-september som maskiningenjör hos Komatsu i Umeå! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!Om tjänsten

Komatsu Forest är en världsledande leverantör av skogsmaskiner och tekniska lösningar för modernt skogsbruk. Företaget är engagerade i att utveckla innovativa produkter som möjliggör effektiv och hållbar skogsavverkning, med fokus på kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Vi söker nu dig till en projektanställning, där du tillsammans med två andra och din handledare ska genomföra ett projekt under juni-september.

Arbetet går ut på att du kommer filma och dokumentera Komatsus produktionsprocess i syfte att optimera och effektivisera. Vidare kommer du att hantera materialet och klippa det för att göra processen överskådlig för analyser. I din roll kommer du nära produktionen och lär dig om de olika tillverkningsmomenten.

Du erbjuds

 • Utvecklingsmöjligheter hos ett internationellt företag
 • Möjligheten att bidra till en hållbar framtid
 • En engagerad konsultchef som följer dig under din anställning
 • En dedikerad handledare på Komatsu
 • Ett meriterande projektarbete och foten in hos en eventuell framtida arbetsgivare
 • Ett projekt som sträcker sig över sommaren
  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
 • Är student på en eftergymnasial utbildning med inriktning Maskinteknik, alternativt att du tar examen och söker ditt första jobb efter examen
 • Har ett intresse för produktionsprocessen
 • Kan jobba heltid från juni - början av september
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av liknande arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se