Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Biomedicinsk analytiker till läkemedelsföretaget APL!

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige. Läs gärna mer om APL

Nu söker vi en engagerad och strukturerad mikrobiolog som har intresse av att utvecklas inom APL:s breda och varierade sortiment av läkemedel som gör skillnad för patienter med särskilda behov.Om tjänsten

Vi erbjuder
Ett jobb där du blir en del av ett team med god stämning där ni tillsammans löser uppgifterna. APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är de ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Alla medarbetare hos APL har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger var och en möjligheten att påverka sin situation och bidra till gemensam utveckling.

Tjänsten
På APL i Umeå sitter ca 110 medarbetare och du kommer att bli en del av ett team på 13 personer med roller som både kemister och mikrobiologer som nu väntar på att du blir en del av deras team.

För att ge dig bästa förutsättningar i din roll kommer du att få en gedigen introduktion för att ge dig insyn i olika avdelningar på APL. Du kommer även att få en mentor för att skapa bästa förutsättningar för dig att ta dig an rollen. Det dagliga arbetet innebär till exempel att säkerställa att det inte finns tillväxt av mikroorganismer.
Exempel på arbetsuppgifter:Arbetsuppgifter
  • Utföra mikrobiologiska tester
  • Göra bakteriella kontroller
  • Ansvara för hygienmätningar
  • Hantera avviktelser
  • Arbeta i projekt


Kvalifikationer
  • Har högskoleutbildning med mikrobiologisk inriktning, t ex Biomedicinsk analytiker eller liknande
  • Behärskar mycket god svenska och god engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i sterila miljöer samt arbete i GMP och/eller LEAN styrd verksamhet. Vi ser positivt på sökande från/med kopplingar till Umeå då tjänsten är långsiktig.

Innan anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest och du ska även lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se