Hoppa till innehåll
Ulricehamns Energi logotyp

Beredskap- och säkerhetssamordnare

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon
Ansök nu
Vårt fokus är att vara en nära, engagerad och hållbar aktör där vi levererar högkvalitativ och trygg infrastruktur och energiförsörjning till våra kunder. Vi tillsätter nu en ny tjänst som Beredskaps- och säkerhetssamordnare. Vill du bli en del av oss?

Om rollen
Vi ska nu stärka vår organisation och säkerställa att vi fortsätter möta höga krav och förväntningar i framtiden. Därför tillsätter vi en helt ny roll som Beredskaps- och säkerhetssamordnare. Uppdraget handlar om att leda och utveckla våra beredskaps- och säkerhetsåtgärder i enlighet med gällande lagstiftning och riktlinjer. Du blir en del av staben och agerar som ett viktigt stöd för ledningen och avdelningscheferna i våra verksamheter.

Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Driva och utveckla den fysiska och tekniska säkerheten för Ulricehamns Energi AB och våra dotterbolag.
  • Ansvara för risk- och sårbarhetsanalyser samt kontinuitetsplanering.
  • Genomföra och leda övningar, utbildningar och workshops inom säkerhetsområdet.
  • Samverka med interna och externa aktörer, som andra energibolag, Länsstyrelsen, kommunen etc.
  • Vara delaktig i framtagandet av planer för till exempel styr-el och nödvatten.
  • Ansvara för att hålla krisberedningsplanen uppdaterad.
Placering är på vårt kontor i Ulricehamn och du rapporterar till VD

Din profil
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet inom beredskap och/eller säkerhet. Du är van vid att tolka och förstå olika myndighetskrav och har dokumenterad erfarenhet av att driva och utveckla säkerhetskultur och processer.

Som individ är du förtroendeingivande, proaktiv och är van att arbeta både strategiskt och operativt. Det är med din kommunikativa förmåga och vana att samarbeta med flera olika intressenter som du når framgång i uppdraget.

Har du tidigare erfarenhet inom energi och/eller VA- branschen samt kompetens inom ISO 27001 är det meriterande men inget krav. Körkort är dock ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet uppskattas och uppmuntras. Du får möjlighet att vara en del av en organisation som prioriterar hållbarhet och säkerhet, samt att arbeta med kollegor som delar erfarenheter med varandra. Uppdraget är perfekt för dig som är intresserad av att arbeta med helheten inom beredskap och säkerhet. Helt enkelt i ett bredare perspektiv.

Hos oss kommer du verkligen vara med och göra skillnad, för alla invånare i Ulricehamns kommun. Vi är en lagom stor verksamhet med goda relationer och självklart finns det möjlighet till kompetensutveckling.

Vi samarbetar med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Dresch på 072 214 23 87 alt Sören Holmlind 070 670 25 52. Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.

Du som söker den här tjänsten behöver vara beredd på att genomgå en säkerhetsprövning.

Välkommen till Ulricehamns Energi!
Ulricehamns Energi logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.