Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Avtal – och tillståndshandläggare | Vattenfall | Trollhättan

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en högskoleutbildning inom samhällsplanering, miljö eller fastighetsrätt och är på jakt efter ett jobb där du får använda dina kompetenser och samtidigt bidra till den gröna omställningen? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en avtal- och tillståndshandläggare till ett uppdrag på Vattenfall i Trollhättan.

Om jobbet

Arbetet innebär att du bidrar med din specialistkompetens främst inom fastighets- och miljörätt och fysisk planering. Du kommer framförallt att:
 • Upprätta avtal och tillståndsansökningar
 • Ansvara för samråd med myndigheter och kommuner
 • Samarbeta med entreprenörer och nätägare i frågor som rör ny- och ombyggnation av elnät och tillhörande stationer
 • Arbeta med markvärdering vid olika typer av intrång.
Du och hela avdelningen ansvarar även för att hålla goda kontakter med myndigheter och juridiska instanser. Arbetet vi gör kräver struktur, gott omdöme och att vi handlar i enlighet med mål och riktlinjer.

Om Vattenfall

Vattenfall är ett europeiskt energibolag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har vi elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. Vi vill nu göra fossilfritt boende möjligt inom en generation. Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://group.vattenfall.com/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Om dig
 • Vi söker dig med en kandidat eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning samhällsplanering, miljö eller fastighetsrätt.
 • Du kan driva processer från start till mål med hög kvalitet och i nära kontakt med intressenter.
 • Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet, gärna av arbete med ledningsrätter, tillstånd, bygglov och/eller avtalshantering.

Övrigt

Placeringsort: Trollhättan, möjlighet till hybridarbete 3 dagar i veckan.
Typ av anställning: konsultuppdrag från 2024-09-01 till 2025-02-01, med chans till förlängning.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Vattenfall:
 • Bra kollegor och sammanhållning
 • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
 • Gemenskap
 • Bra lagledare
 • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär
Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Emelie Horn via e-post: emelie.horn@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.