Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Rekryteringskonsult till Oddwork // Göteborg

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniella Ravan
Telefon
Ansök nu
Vi tror att världen blir en bättre plats om alla människor får göra vad de verkligen brinner för. Håller du med? Då kanske du vill vara en del av att göra det möjligt tillsammans med oss - Nordens ledande fullservicebyrå inom rekrytering och employer branding.

Om rollen som Rekryteringskonsult:
Här på Oddwork väntar möjligheten att spela en viktig roll för vår fortsatta tillväxt! Med stor frihet och lika stort ansvar, kommer du ta ägandeskap för såväl befintliga som potentiella kunder, din egen budget och rekryteringsprocessens alla steg. Låt oss måla upp det för dig:

Med en näsa för affärer har du redan sniffat upp nya leads innan du sparkar av dig skorna på vårt centrala kontor i Göteborg. Jakten börjar och du tar upp telefonen, navigerar samtalet och känner spänningen öka när du närmar dig målet. Du lägger på, ett leende sprider sig över dina läppar. Affären är så gott som din. Och där - där kom det. Signet på affären. Men ingen tid att vila. Nu börjar nästa jakt på den perfekta kandidaten. Dina skickliga sökkunskaper leder dig till en lovande profil. Med samma precision och passion presenterar du kandidaten för din kund. Ett möte bokat. Allt faller på plats. Ett nytt sign är avklarat - och du är redan på språng mot nästa affär. Låter det som en vardag du skulle vilja kalla din? Välkommen till teamet som alltid gör vårt bästa för att leverera extraordinära kund- och kandidatupplevelser.

Om dig:
För att trivas hos oss, tror vi att du är personen som föredrar berg- och dalbanan med sug i magen framför en rofylld walk in the park. Kanske jobbar du just nu som säljare, rekryterare, searcher eller konsultschef? Oavsett nuvarande titel, så har dina två (eller fler) år inom rekrytering eller tjänsteförsäljning gett dig förmågan att hitta lösningar på kunders behov och talanger som matchar deras uppdrag. Du är framåt, modig och mån om att både kunder och kandidater ska veta att de är i trygga händer med dig. Du är flytande i svenska, engelska och långsiktigt relationsbyggande. Du tror på nya infallsvinklar, rak feedback och att ta initiativ för att utvecklas.

Om oss:
Som Nordens ledande fullservicebyrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vår kultur är varm och stark, och karaktäriseras av gemenskap, positivitet och flexibilitet. En kultur som ligger till grund för utmärkelsen Årets Rekryteringsbyrå och samarbeten med såväl globala som lokala kunder, bland annat Saab, Axfood, Estrella, Västtrafik, Borevision, Mullvad VPN, Cary Group och Fortum. Vill du bli en av oss? Välkommen till en orange subkultur, där hjärta, innovation och expertis utmanar framtidens rekryteringsmarknad.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: VD, Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren