Hoppa till innehåll
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp

Servicetekniker/Returmottagare till Trollhättan

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker Servicetekniker/ Returmottagare till vårt hyrcenter i Trollhättan. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på service, funktionskontroll och rengöring av allt från mindre handmaskiner till liftar och anläggnings-maskiner. I arbetsuppgifterna ingår även reparationer, lastning, lossning och ibland också utkörning av maskiner till våra kunder. Hos oss behöver man tycka om att hoppa in där det behövs då vi stöttar varandra i våra olika arbetsuppgifter även utanför den direkta befattningen.

Vårt hyrcenter i Trollhättan ingår i region Väst som idag består av sju hyrcenter. Förutom i Trollhättan finns vi i Borås, Alingsås, Varberg, Partille, Högsbo och Hisings Backa. Vi har också en separat Bod- och El avdelning i regionen.

Du kommer samarbeta nära dina kollegor på hyrcentret. Vi är ett gäng som gillar maskiner och att ge god service till våra kunder. Vi jobbar tight tillsammans och du kommer att bli en viktig del av teamet. Vi bryr oss om varandra och har nära till skratt. Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen med ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss.

Vi har flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Vi gör dessutom flera event tillsammans både under och utanför arbetstid.

Om Dig

· Du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av att serva och reparera maskiner.

· Erfarenhet från hyresbranschen är meriterande.

· Du sätter laget före jaget och är van att ta eget ansvar och gillar ta i där det behövs.

· Du har mycket hög servicekänsla i alla lägen, tycker om att ge det lilla extra och ser problem som en trevlig utmaning.

· Vi värdesätter noggrannhet och struktur högt.

· Tidvis har vi hög belastning så stresstålighet är ett måste.

· Körkort B är ett krav och Truckkort är meriterande men inget krav.

· Av säkerhetsskäl behöver du ha goda kunskaper i svenska.

· Det viktigaste är kanske ändå din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Ansökan och frågor

Urvalet sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen redan innan sista ansökningsdag 2024-04-28.

Frågor om tjänsten besvaras av Roger Karlsson, Hyrcenterchef Trestad.
Direktnummer: 070 - 377 91 12
Mailadress: roger.karlsson@wangeskog.se
Välkommen med din ansökan!
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wangeskog är ett entreprenörsdrivet företag inom maskinuthyrning med tillväxt och utveckling som viktiga drivkrafter. Vi är en rikstäckande partner med drygt 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi har en företagskultur där viljan att lära nytt och vara nyfiken uppmuntras. Vi är också måna om att ha hjärtat med oss i det vi gör, då vi genuint bryr oss om våra kollegor, våra kunder och våra samarbetspartner. Vi är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.