Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Elektriker redo för nästa steg hos Granitor Electro i Trestad?

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en erfaren elektriker redo att ta nästa steg i din karriär? Vill du vara en del av ett team där din erfarenhet och dina färdigheter verkligen uppskattas? Då är det här din chans!

Vi på Toptemp söker nu åt vår kund Granitor, efter en arbetsledande serviceelektriker i Trestadsområdet.
Hos Granitor kommer du att ha en mycket viktig nyckelroll i teamet. Din arbetsroll innefattar inte bara olika typer av serviceinstallationer utan också en möjlighet att växa och utvecklas i din roll som involverar ledning och samordning utav ett härligt team.

Varför jobba hos Granitor? Jo!

Fantastiskt team: Teamet på Granitor består av människor i alla åldrar och med olika bakgrunder och erfarenheter, mångfalden gör oss starka!

Möjlighet till utveckling: På Granitor får du som elektriker möjlighet att växa både på ett professionellt och personligt plan. Här finns lovande karriärutsikter!

Spännande projekt: Varje dag är en ny möjlighet att lära sig något nytt och utmana sig själv, här med både stora och små projekt mot både privatkunder, fastighetsbolag och andra byggbolag. Granitor tar sig an hela Trestadsområdet.

Din erfarenhet

Vi letar efter någon som brinner för att göra skillnad och som har minst 5 års erfarenhet som elektriker där fokuset varit inom service. Du innehar ECY-cert och B-körkort.
Du är som person noggrann, affärsorienterad och har starka ledaregenskaper. Att vara en brygga mellan montörer och projektledare är något du trivs med eller har gjort tidigare, och du är redo att ta dig an denna utmaning med ett leende på läpparna!

Skulle detta kunna vara din nästa utmaning?

Skicka då in ditt CV till oss redan idag, vi håller intervjuer löpande. Kanske är drömjobbet bara en ansökan bort!

Tjänsten är till en början en anställning hos oss på Toptemp med uthyrning till kund, med goda framtidsutsikter att övergå till en direktanställning hos kunden.

Läs mer om Granitor här: https://www.granitor.se/electro

Välkommen med din ansökan!
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!