Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande budbilschaufför sökes i Trollhättan!

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du med att köra bil, träffa kunder och att vara aktiv? Är du student och söker ett extrajobb på kvällstid? Om så är fallet kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för efter en budbilschaufför på deltid med omgående start till vår kund inom logistik och transport i Trollhättan. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att lasta bilen med paketen inför din rutt, för att sedan påbörja utkörning i ditt tilldelade område. Du utgår från terminalen i Trollhättan och levererar paket till kunder i området. Du är till stor del ute på vägarna under ditt arbetspass och möter många av företagets kunder vid utdelning av paketen, vilket gör att vi söker dig som är en trygg förare, service-minded och trivs i ett fysiskt arbete.

Tjänsten är på deltid och arbetspassen är förlagda på vardagar ca. kl. 16.00-22.00. Du förväntas kunna arbeta 2-3 gånger i veckan.
Uppdraget inleds med en betald upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tycker om att arbeta med service då denna tjänsten innebär många härliga möten med människor! Som person är du positiv och är inte rädd för att hugga i, du är arbetsvillig, trevlig och tycker om att möta kunder. Det är viktigt att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete.

Krav:
- Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (t.ex. annat arbete).
- B-körkort och besitta en god körvana.
- Du ska vara ostraffad och ha gymnasiekompetens.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet av att ha kört budbil eller liknande men inte ett krav. Vi går mycket på dina personliga egenskaper.

Låter jobbet som något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Extrajobb, Student, Logistik

Sökord: Budbilsförare, B-chaufför, Extrajobb, Student, Logistik
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com