Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Projektledare El sökes till Sekond i Trollhättan

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi på Sekond är elektriker och hantverkare som erbjuder kloka lösningar för allt som kopplas till moderna och trygga elsystem och bekväma hem. Hos oss hittar du utvalda kvalitetsprodukter som effektiviserar energiförsörjningen och bidrar till ett bättre klimat - inne, ute och i världen. Vi kan också hjälpa dig med hantverksservice i form av målningsarbeten och solskydd. Vi finns med dig hela vägen - från projektering och planering till installation, service och underhåll. Välkommen till oss!

Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet av elinstallationer och är redo att ta nästa steg i din karriär? Vi letar efter en engagerad Projektledare El som vill vara med och leda spännande elprojekt hos Sekond i Trollhättan. Här får du möjligheten att vara en del av ett dedikerat team och bidra till framgångsrika projekt. Ansök idag och ta chansen att utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö!

I rollen som Projektledare El kommer du att ansvara för att leda och driva olika elprojekt. Du kommer att ha hand om den dagliga planeringen av företagets medarbetare, du kommer ha kundkontakt, planera för framtida jobb och även uppskatta tid och material för nuvarande jobb. Du ansvarar också för offertarbete för både små och stora projekt. Du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt. Rollen innebär även att löpande delta i att driva förbättringsprojekt för att utveckla företaget både internt och externt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare inom elbranschen. Du bör ha en gedigen kunskap inom elinstallationer och elteknik, samt vara väl insatt i gällande regelverk och standarder. En relevant utbildning inom el är ett krav eftersom du också kommer att arbeta ute i fält. Som projektledare behöver du ha goda ledaregenskaper och kunna driva projekt framåt med resultat i fokus.

Som person är du ordningsam och strukturerad då du ansvarar för att projekten genomförs på ett korrekt sätt. Du uppskattar att arbeta nära kunderna och kan kommunicera med många olika typer av människor. Då arbetet innebär att hålla i flera projekt parallellt ser vi att du har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Andrej Lovric tel 070-785 84 12. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.