Hoppa till innehåll
Bro, Underhåll & Service BUS AB logotyp

Anläggningssnickare till Trollhättan

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Bro Underhåll & Service BUS AB
Vi är en framstående aktör inom infrastruktur och brobyggnation och söker en kunnig och engagerad Anläggningssnickare till vår verksamhet i Trollhättan för att stärka vårt team. Vår organisation präglas av innovation, hållbarhet och höga standarder för kvalitet. Vi driver spännande projekt som kräver expertis och passion för att skapa moderna och säkra infrastrukturlösningar.

Om tjänsten:
Som Anläggningssnickare inom brobyggnation hos oss kommer du att arbeta med varierande projekt inom nybyggnation, renovering och ombyggnation kommer du att spela en nyckelroll i planering, byggnation och underhåll för våra broprojekt. Du kommer att samarbeta med ett dedikerat team. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära allt från traditionellt snickeriarbete till mer avancerade projekt. Resor i tjänsten kan förekomma, så du bör vara flexibel och anpassningsbar.

Vi söker nu en erfaren, självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad Anläggningssnickare till vårt team! Om du är en duktig hantverkare som brinner för byggprojekt och söker nya utmaningar, kan detta vara tjänsten för dig.

Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som anläggningssnickare med goda referenser.

Körkort är ett krav: B-körkort (manuell).

Du har god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi ser det som ett plus i kanten om du har Betong Klass 1 Certifiering och erfarenhet av att arbeta med betong.

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön och förmåner, möjlighet att arbeta med spännande och varierande projekt. Och ett härligt och stöttande team med högt i tak.

Låter detta som något för dig?

Skicka din ansökan, CV, intyg/certifikat och eventuella referenser till info@busab.nu Ange " Anläggningssnickare – Trollhättan" som ämnesrad. Vi ser fram emot att välkomna en skicklig och dedikerad anläggningssnickare till vårt team för att tillsammans fortsätta bygga framtidens hållbara och tekniskt avancerade infrastruktur.
Bro, Underhåll & Service BUS AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.busab.nu