Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

GIS-ingenjör till Trollhättan

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna tjänst är för dig som längtar efter en fossilfri framtid och en spännande vardag! Vår kund värdesätter ett hållbart samhälle, mångfald och innovation. För dig som har intresset av GIS analyser samt IT är detta den optimala kombination som passar!



Om tjänsten

Som GIS-ingenjör kommer du att spela en nyckelroll i vårt team, där du samarbetar tätt med kollegor både inom din egen avdelning och direkt med kunder samt andra delar av verksamheten. Du kommer att arbeta med databearbetning, kartframställning och geografiska analyser. Du ansvarar för databashantering, fastighetsefterforskning och konvertering mellan olika koordinatsystem och data-format. Dessutom kommer du stödja medarbetare och entreprenörer i fält med mobila lösningar, och ha kontakt med kunder och myndigheter. Om du brinner för GIS-relaterade frågor och vill bidra till spännande och meningsfulla projekt, är detta rollen för dig!

Du erbjuds
Ett spännande och utmanande jobb där du får möjligheten att vara med och forma framtidens hållbara energisamhälle. Våran kultur präglas av öppenhet, positivitet och engagemang. Vi värdesätter personliga egenskaper som pålitlighet, tillit och att alltid ligga steget före. Vi tror på att hela livet fungerar bäst när det finns en god balans mellan arbete och fritid, därför strävar vi efter att stödja våra medarbetare i att uppnå detta.



Kvalifikationer
  • Har en 3-årig högskoleutbildning inom GIS eller en motsvarande utbildning, alternativ arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Har erfarenhet av ArcGIS
  • Obehindrad i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av arbete med mobila fältappar (ArcGIS)
  • Arbetat med MapInfo, AutoCAD och FME
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom infrastrukturprojekt, framförallt inom elbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kvalitetsmedveten
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
  • Självständig
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se