Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Bilförsäljare

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Älskar du att göra affärer? Motiveras du av att skapa goda kundrelationer? Då är det kanske dig vi söker som säljare till Bilia Outlet i Trollhättan.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner. Proaktivt arbete är en naturlig del i ditt dagliga arbete. Du kommer att jobba i en grupp med fokus på försäljning av begagnade bilar. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster, meriterande med erfarenhet utav uppsökande försäljning. Även eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med en variationsrik vardag. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Bilia Outlets anläggning i Trollhättan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren