Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Säljledare Borås till Kinnarps

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Ta din karriär till nästa nivå med Kinnarps!
Motiveras du av att leda ett framgångsrikt säljteam där eget försäljningsansvar är en självklarhet? Då är rollen som Säljledare på Kinnarps något för dig!

Din framtida arbetsgivare
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.
Läs mer på www.kinnarps.se


Vad erbjuder rollen?
Som Säljledare hos Kinnarps får du möjligheten att driva, coacha och utveckla ditt säljteam samtidigt som du har ett eget säljansvar. Vi vill att du ska vara med och forma vår framtid genom att öka vår marknadsandel och expandera vår försäljning. Du kommer att ha ansvaret för att sätta och genomföra strategin för att öka lönsamheten och marknadsandelarna inom ditt geografiska område.

Dina ansvarsområden inkluderar att skapa och underhålla starka relationer med befintliga kunder samtidigt som du aktivt bearbetar marknaden för att hitta nya prospekt. Tillsammans med ditt team kommer ni att stödja varandra och driva försäljningen framåt. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller att leda och coacha våra säljare mot uppsatta mål, samtidigt som du har ansvar för personal och budget.

Tjänsten är placerad i Borås, självklart i en arbetsmiljö i toppklass. Du rapporterar till försäljningschef Sverige.



Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning och har en vana att sälja komplex och värdeskapande lösningar inom B2B av hög klass och du vet hur du ska sälja in idéer, produkter och tjänster på ett övertygande sätt. Du är en stjärna på att få kunder att se potentialen och värdet i det du erbjuder. Att vara synlig och närvarande är en självklarhet för dig.

Som ledare är du tydlig, trygg och bidrar med en stabil kraft i teamet. Du är inte rädd för att ta ledningen och guida teamet mot målet, samtidigt som du inspirerar dem att överträffa sina egna förväntningar. Du har också stor förståelse för din personals utmaningar och stöttar dem genom att vara en aktiv del av arbetet. Du går före och visar vägen genom dina egna exempel hur man når framgång.


Är detta din perfekta match?
På Kinnarps är vi stolta över vår historia och vårt rykte som en av de ledande aktörerna inom möbelbranschen. Vi erbjuder inte bara en stimulerande och utmanande arbetsmiljö utan också möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med ett fantastiskt team. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt framgångsrika team, tveka inte att ansöka redan idag!


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 28 april. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim Whitefield på joakim@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se



Sökord
Kinnarps, Säljledare, B2B, Key account manager, sales, Borås, försäljning, ledarskap

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.