Hoppa till innehåll
Tikkurila Sverige AB logotyp

Butikssäljare Trelleborg sommar

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi säljare under sommaren till vår butik Alcro Färg & Tapet i Trelleborg.

Som Butikssäljare möter du våra kunder och påverkar dessa att välja våra produkter. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. försäljning, rådgivning, hantering av beställningar och inkommande gods, varuexponering samt färgbrytning. Du kommer även arbeta med kampanjer och aktiviteter för våra kunder.

Vi söker dig med Gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av detaljhandeln, gärna inom området färg. Du brinner för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning. Som person är du positiv, utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad.

Vill du jobba med färg o form och har ett genuint intresse för detta? Då är detta ett jobb för dig!

PPG´s löneintervall och förmåner kan variera beroende på marknad, vilket gör att vi kan kompensera anställda konkurrenskraftigt på olika geografiska marknader. PPG tar hänsyn till flera faktorer för att fatta beslut om ersättning, inklusive, men inte begränsat till, kompetens, erfarenhet och fortbildning, kvalifikationer och utbildning, licenser och certifieringar samt andra organisatoriska behov. Andra incitament kan gälla.

Våra förmånsprogram för anställda är utformade för att stödja våra anställdas hälsa och välbefinnande. Försäkringsskydd och förmåner är utformade i enlighet med kollektivavtal samt arbetsrättliga lagar och avtal.
Tikkurila Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren