Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SYSTEMINGENJÖR FÖR ELEKTRONIK OCH SYSTEMLÖSNINGAR TILL SWEGON

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en ingenjör med passion för elektronik och systemutveckling? Vill du arbeta i en innovativ miljö där du får möjligheten att göra verklig skillnad? Swegon i Tomelilla söker nu en driven systemingenjör som vill vara med och utveckla framtidens lösningar. Ta chansen att bli en del av vårt dynamiska team och bidra till att skapa produkter som sätter standarden i branschen!

Din vardag
Som systemingenjör hos Swegon kommer du att leda utvecklingen av produkter och systemlösningar. Detta inkluderar ansvar för CE-märkning och EMC-kompatibilitet för våra produkter. Du kommer att samarbeta nära med andra ingenjörer och tekniker för att optimera prestanda och funktionalitet men även ha en central roll i att dokumentera designprocessen och säkerställa att alla tekniska krav och standarder uppfylls. En viktig del av din roll är att således genomföra tester, felsökning och validering av elektroniska komponenter och system. Dessutom kommer du att vara en viktig kontaktpunkt för externa leverantörer och partners, och se till att samarbetet med dem fungerar smidigt.



Vem är du

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning inom elektronik, systemteknik eller liknande område samt erfarenhet inom systemutveckling, elektronikdesign och produktcertifiering. Du har kunskap om CE-märkning, EMC och andra relevanta krav. Dina kommunikationsfärdigheter och förmåga att effektivt samarbeta i team är av stor betydelse. Du behärskar svenska och engelska flytande. Dessutom är det viktigt att du är noggrann och analytiskt i ditt arbete och har förmågan att se helheten samtidigt som du är driven och nyfiken.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med innovativa projekt och göra verklig skillnad. Om du är en engagerad och erfaren ingenjör som vill vara en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Swegon AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Swegon AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-14.

Om Swegon
Swegon Group, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör för ett hälsosamt inomhusklimat, med lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 17 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har ca 3300 anställda och har 2023 en omsättning på ca 8,8 miljarder SEK
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.