Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker en processoperatör inom livsmedelsindustrin till ett långsiktigt uppdrag i Tingsryd (kopia)

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Vår kund arbetar med livsmedel och tillhör ett av de största livsmedelsföretagen i Norden. Tjänsten är förlagd i företagets lokaler för produktion i Tingsryd och vi letar nu efter en engagerad och plikttrogen blandare för ett långsiktigt uppdrag!

Arbetstiderna är förlagda på 2-skift, förmiddag 6-14 och kväll 14-22 alternativt ständig nattarbete 22-06 med start i Juni.

I din roll som blandare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Förberedelse av ingredienser. Väga & mäta enligt recept.
 • Av- och pålastning av material till producerande maskiner.
 • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.
 • Övervakning av processen från start till slut.
 • Rengöring och underhåll av kärl.
 • Truckkörning förekommer med A-truck.
Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Lernia och vår kund. Du kommer att bli anställd av Lernia men arbetar på plats hos kunden i Tingsryd.

Om dig
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket ansvar och kan fatta egna beslut. Vi tror även att du är arbetsvillig, en lagspelare och inte är rädd för att ta i. Tunga lyft förekommer så viktigt att du trivs med fysiskt arbete. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
 • God fysik
 • Tidigare ha arbetat som maskinoperatör
 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsvillig och strukturerad
 • Truckkort och körvana
 • Behärskar svenska i tal och skrift
Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
Visstidsanställning med för rätt person övergång till tillsvidareanställning / Heltid 2-Skiftsarbete / Tingsryd

Tillträdesdag
Juni månad.

Information
Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för den här tjänsten. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning

Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.