Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Gjuteriarbetare till vår kund i Uppvidinge

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Här finns möjlighet till ett långsiktigt uppdrag!
För rätt person kan det här uppdraget gå från inhyrning till anställning hos vårt kundföretag.


Om tjänsten
Du kommer att arbeta ute i produktionen med olika uppgifter. Huvuddelen handlar om att blanda, gjuta, forma och göra kärnor. Det är ett hantverk där du jobbar mycket med händerna och enklare verktyg. Du packar sand för att skapa bra förutsättningar för att gjuta och skapa företagets produkter. Runt detta jobb förekommer en mängd andra uppgifter som tillhör en produktionsavdelning.

Din bakgrund
Du behöver ha erfarenhet från tillverkningsindustrin. Vana vid gjuteri och produktion är en fördel. Har du en bakgrund inom bygg, montering eller är allmänt händig kan det hjälpa dig i jobbet. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Truckkort, traverskort och industriutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att vara anställd hos oss betyder att du behandlar alla med lika värde och respekt, alla ska ha kul och trivas på jobbet. Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid , dagtid / Klavreström

Krav för anställning inom bemanning:
B-körkort och tillgång till bil

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Ansökan redan idag via www.lernia.se.

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar ute hos vår kund. Hos oss har du samma rättigheter som en traditionell arbetsgivare. Vi är det lokala bemanningsföretaget som är störst i Sverige gällande yrkesarbetare!