Hoppa till innehåll
Peab Asfalt AB logotyp

Yrkesarbetare till vår fräsavdelning

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning och utläggning av olika typer av asfalt. Vi söker nu yrkesarbetare till vår fräsavdelning i södra Sverige. Varje dag får du vara med och forma nya vägar, samtidigt som du får möjligheten att utveckla dina färdigheter och samarbeta med ett fantastiskt team.

Din kommande utmaning

Som yrkesarbetare inom fräsverksamheten är du med och utför första steget i att forma framtidens vägar. Du får arbeta med spännande uppdrag och olika fräsmaskiner, soptraktorer och mer. Varje dag är unik, då både uppdrag, arbetsställe och arbetstider varierar vilket kräver flexibilitet. Häng med på resan - ansök idag till Peab Asfalt Fräsavdelningen i region Syd!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har grundutbildning motsvarande gymnasienivå inom maskin/fordon/transport eller bygg- och anläggningsbranschen, eller relevant arbetslivserfarenhet. Du är praktiskt lagd, ansvarsfull och tycker om att samarbeta med andra. Flexibilitet, noggrannhet och säkerhet är viktigt för dig. Du har B- och CE-körkort samt YKB då tjänsten även innebär lastbilskörning.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Ansök" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Erik Nilsson på e-post erik.nilsson3@peabasfalt.se eller telefon 070-247 28 80.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Asfalt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.