Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Vägarbetare till Svevia Timrå

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Vägarbetare inom drift och underhåll till vår etablering i Timrå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som vägarbetare
Svevia ansvarar stolt för drift och underhåll av de statliga vägarna inom driftområde Sundsvall! Här har du som vägarbetare en viktig roll i verksamheten.

Som vägarbetare är ditt huvudsakliga uppdrag drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Detta innebär att inspektera vägnätet inom driftområdet för att upptäcka och rapportera brister som uppstått och därefter ansvara för att åtgärda dessa.
Vidare jobbar arbetsgruppen medbarmarksrenhållning och vinterväghållning och utöver detta kommer du arbeta med mindre anläggningsarbeten, skyltjustering och reparation av vägräcken.

I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut plog- och halkbekämpningsenheter. Vid beredskapen tar du som vägarbetare ett arbetsledande ansvar och styr arbetet och kommunikationen med Svevias underentreprenörer. I tjänsten så stöttas du av nära arbetsledning och engagerade kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader. Du utgår från Svevias etablering i Timrå.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat med drift och underhåll av väg, har relevant utbildning inom området eller har en stark motivation och goda förutsättningar att lära dig.

VI lägger stor vikt vid din personlighet. Vi tror du är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativt lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad och vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. Att dagligen använda digitala hjälpmedel för att dokumentera ditt arbete ser du som en självklarhet. B-körkort är ett krav.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först - både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 26 maj. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Erik Sundin på erik.p.sundin@svevia.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-specialist Daniel Kimdal på daniel.kimdal@svevia.se.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Platser: Timrå
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Svevia

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.