Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Butikschef till Nordby Shoppingcenter Vi söker en butikschef som vill göra skillnad och som av erfarenhet vet att det krävs en duktig ledare för att driva ett starkt team till goda resultat. 

Uppgifter och ansvarsområden I egenskap av butikschef styr du över din butik i enlighet med Panduros koncept och vision. Du sätter din prägel på butikens drift och säljkultur, och driver den som din egen. 
Som butikschef har du det fullständiga ansvaret för försäljning samt personal, vilket också innebär coaching och vidareutbildning. 

Om dig själv 
Du drivs av att sälja, utveckla och skapa resultat. 
Du leder, bygger och utvecklar ditt team för att nå gemensamma mål. 
Du är en tydlig kommunikatör och har en förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera dina medarbetare. 
Du ser värdet av att bygga och vårda relationer. 
Våra kunder är det viktigaste vi har, så att ge bra service är självklart för dig. 

Bakgrund och kompetens 
Som butikschef hos Panduro bör du besitta branschmässiga egenskaper, så att du kan driva din butik och leverera ett bra resultat samtidigt som du motiverar din personal att ge kunderna den absolut bästa servicen. 

Kan du instämma i följande påståenden? 
- Du har en chefsbakgrund inom detaljhandel, gärna butikskedja 
- Du ser med tydlighet hur du bidrar till att skapa resultat 
- Du coachar, utvecklar och ger feedback till dina medarbetare för att skapa ett välfungerande team som trivs 
- Du är delaktig, har överblick och bidrar till en positiv stämning i gruppen 
- Du bedriver god service och lägger stort fokus på försäljning genom att ha koll på butiken och jobba med bra kundbemötande - kunden ska alltid lämna butiken nöjd och glad 

Vi erbjuder dig 
Som anställd på Panduro får du chansen till personlig och yrkesinriktad utveckling på ett skandinaviskt, progressivt och växande företag med bra anställningsförhållanden. Som bevis på ovanstående har vi i butikschefsteamet du kommer att ingå i, en eNPS på ca 90 (snittet under de senaste 7 mätningarna sedan maj 2022). Detta ska jämföras mot vår systempartners genomsnitt bland samtliga deras kunder på 8. 

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev med kontaktuppgifter samt CV. Eftersom denna rekrytering sker under rekryterande chefs semester kan återkopplingen komma att drabbas av viss fördröjning och genomgången av ansökningar kommer att ske sporadiskt. Vi uppmuntrar dock att inte vänta med att skicka in din ansökan, eftersom alla ansökningar kommer att granskas och återkoppling kommer att ske löpande under ansökningsperioden. 
Sista ansökningsdag; 2024-07-21 Tillträde; 2024-09-01 eller enligt överenskommelse 

Välkommen med din ansökan!
Panduro Hobby AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Panduro är en europeisk marknadsledare för hobbymaterial, har 114 butiker i sex länder och sysselsätter cirka 850 personer. Vårt sortiment består av 10 000 artiklar och innehåller produkter för alla typer av hobby - inredning, pappershantverk, bakning, textildekoration, hantverk, barnpyssel, konst med mera.