Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör till Tetra Pak i Fjällbacka

Ansök nu

Om tjänsten

Som processoperatör på Tetra Pak i Fjällbacka kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att övervaka tillverkningsprocessen samt utföra viss montering. Som processoperatör ser du till att produktionen fungerar väl och effektivt. Detta är ett fysiskt arbete och det är därför viktigt att kan gå och stå större delen av din arbetsdag. Ordinarie arbetstid är 2-skift.

Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående!

Om dig

Vi söker dig som har vana från industri. Vi ser gärna att du har arbetat i produktionsmiljö tidigare. Vidare ser vi att du har lätt att lära, är flexibel och noggrann.

Viktigt för tjänsten är:

- Att du kan arbeta skift.
- Har körkort och tillgång till bil
- Truckkort A och B är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

Vi på Tetra Pak berör miljoner människor i deras dagliga liv när vi bidrar till mer näringsriktiga livsmedel och en hälsosammare livsstil genom säkra lösningar på områdena förpackningar och livsmedelsberedning. Med vårt globala motto för ögonen - PROTECTS WHAT´S GOOD - strävar vi efter att göra skillnad genom att skydda livsmedel, människor och allas vår framtid. För att göra detta behöver vi mer än bara smart teknik.

Vi behöver smarta människor också. Människor som du, som vill arbeta med människor som vi. Som är fast beslutna att ta fram nya, smarta idéer som gynnar hela världen. Det kan verka lite väl pretentiöst för ett anspråkslöst litet kartongföretag. Men vi är inget sådant. Vi är världens största företag inom livsmedelsberedning och förpackningsmaterial och innehar fler än 5 000 patent.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör, Montering, Munkedal, Tetra Pak, Fjällbacka, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.