Hoppa till innehåll

Montör Trimble

Sista ansökningsdag
20 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Din nya tjänstDetta är ett inhyrningsuppdrag hos vår kund Trimble, som tillverkar mätinstrument för lantmäteri. Vi söker nu en montör till produktionslinan. I denna tjänst kommer du huvudsakligen att arbeta med montering av mekanik, elektronik och optik.

Utförliga instruktioner finns till alla moment.

Arbetet sker i fina lokaler med ytterst trevliga medarbetare. Du arbetar dagtid, 40 timmar per vecka, måndag till fredag.

Läs gärna mer om vår kund här: www.trimble.com.

Din bakgrundPersonen vi söker har minstgymnasieutbildning gärna mot el, elektronik eller teknik. Det är en fördel men ej krav att du har tidigare erfarenhet av montering.

Du talar både svenska och engelska.

Du som personAtt ta eget ansvarför att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du gillar att arbeta med förbättringar och kommer ofta med nya idéer.

Du med fördel:

  • Noggrann, självgående och en lagspelare
  • Positiv och skötsam
  • Teknikintresserad

Din ansökanTrimble samarbetar med Thalamus i detta uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sanja Kolar på 070 860 82 52 eller Camilla Molander på 070-307 12 50.

Du söker din nya tjänst på www.thalamus.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande, och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett företag i teknikens yttersta framkant!

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (TechSverige), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se