Hoppa till innehåll

Administratör orderavdelning Arninge/Täby

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Din nya tjänstVill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter?

Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, i synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund.Uppdraget är 4-6 månader med goda chanser till förlängning. Vi önskar start i juni och självklart kan du ha en del semester i juli. (Dock inte 5 veckor)

Arbetsplatsen är belägen i Täby/Arninge.Huvudsakliga arbetsuppgifter är:Du kommer arbeta nära produktions- och produktionsplanering på Teledyne i Sverige.

  • Försäljningsorder
  • Ledtider
  • Prioritering
  • Retur hantering
  • Materialstatus
  • Särskilda ingenjörsbeställningar (SE-JOB)
  • Hantera order- samt returordrarbåde interna och externa kundreturer
  • Kommunikation med andra GSO-team och säljare på andra Teledyne FLIR sajter
  • Kommunikation med direktkunder

Vår kund erbjuder en fantastisk arbetsmiljö, dom har ett modernt och humanistiskt ledarskap och alla på avdelningen arbetar med stort eget ansvar.

Thalamus som arbetsgivare vill sätta dig som medarbetare i fokus samt erbjuda dig goda villkor som medarbetare. Det innebär bland annat månadslön, försäkringar och kollektivavtal.Läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se

Din bakgrundDu bör ha några års erfarenhet av liknade arbete på en sälj- logistik eller skeppningsavdelning.Gärna utbildning inom liknande område men ej ett krav.Kunskap inom SAP, exportkontrollerat material, granska licensdokument, skicka licensansökningar och orderhantering är mycket meriterande.Viktigt:Behärskar Svenska och Engelska flytande både i skrift och i tal.

    Du som person

    • Lagspelare
    • Strukturerad
    • Serviceinriktad
    • Effektiv
    • Problemlösare
    • Nyfiken och ivrig att lära sig mer

    Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Att ta stort eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du gillar att ha många arbetsuppgifter samtidigt och att ha kontroll på verksamheten omkring dig. Jag repeterar:Kundens koncernspråk är engelska och du måste kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

    Din ansökanHjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 26/6-24.Vid frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52

    Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!Vi erbjuder digSom anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

    På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret. Din nya arbetsgivare Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

    Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

    Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    26 juni 2024 (8 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se