Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill arbeta som servicetekniker med industriportar och hissar. Du kommer att ha en varierande vardag med mycket frihet under ansvar. Som servicetekniker utgår du hemifrån med servicebil och arbetar uteslutande på fältet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst där ingen dag är den andra lik. Du blir en del av ett team med erfarna servicetekniker där alla hjälps åt och dom har god sammanhållning. Det finns god möjlighet att utvecklas till arbetsledare för teamet i Stockholm. Du arbetar ute på fältet och kommer träffa många kunder. Beroende på projekt kommer du att arbeta både i team och självständigt. Vi erbjuder dig bland annat:

* Arbetstider måndag till fredag 7-16
* Utvecklings möjligheter
* Servicebil där du utgår hemifrån
* Marknadsmässig lön

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med felsökning och mekanik sedan tidigare. Vi ser gärna att du gått en teknisk utbildning på gymnasiet eller dylikt, helst inom fordon, el eller annan teknisk inriktning. Har du erfarenhet av att arbeta som servicetekniker på fältet är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och du har b-körkort. Arbetsområdet är hela Stockholm, resor kan förekomma vid några tillfällen per år.

Som person är du social och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta självständigt och är van vid att ta mycket eget ansvar. Vi tror att du trivs med att arbeta med problemlösning och att du har ett stort tekniskt intresse.

Vad innebär rollen?
Tjänsten innebär att du arbetar ute på fältet hos företaget kunder, du arbetar med installationer, service, underhåll och reparationer av industriportar och hissar. Du ansvarar för att planera service och underhåll, vid felanmälningar hjälps du och dina kollegor åt att åtgärda akuta reparationer. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Du startar din dag hemma och avslutar dagen hemma. En del administration förekommer.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren