Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Junior Financial Controller till uppdrag i Eskilstuna

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en Junior Financial Controller för konsultuppdrag i Eskilstuna. Uppdraget startar i augusti och beräknas pågå i ungefär tolv månader. I rollen kommer du arbeta brett med rapportering, analyser och prognoser.

Placering: Eskilstuna

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Redovisning och rapportering
  • Prognoser och kassaflödesanalys
  • Identifiera och hantera finansiella risker
  • Säkerställa att lagar och regler efterföljs
  • Förbereda ledningsrapporter
  • Förbereda underlag till revisorerna
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande område. Vi tror att du är i början av din karriär men gärna att du har viss erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du kommunicerar även flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person tror vi att du är driven och vill framåt i din karriär. Du är ansvarstagande och tycker att det är kul att arbeta mot deadlines. Vidare tror vi att du är kommunikativ och samarbetar väl med dina kollegor!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SLFC2612. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Lundgren Rudström (sara.lundgren.rudstrom@vindex.se, 073-511 20 22) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som financial controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren