Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CNC operatör till stort företag i Svedala!

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du utvecklas i en spännande roll som CNC-operatör? Trivs du att arbeta i en verkstadsmiljö och söker efter nya utmaningar? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är en global industrikoncern med över 40 000 medarbetare. De arbetar för en ökad effektivitet och hållbarhet inom flera olika industrier. Till kunds räkning söker vi nu efter CNC-operatörer.

I din roll som CNC-operatör arbetar du för att färdigställa huvuddelar och komponenter till stenkrossar. I arbetsuppgifterna fräser, borrar, behandlar du komponenterna i olika högklassiga CNC maskiner. I CNC maskinerna arbetar man för att säkerställa precisionen till de färdigställda krossarna.

Då arbetet ställer högt krav på kvalité och noggrannhet dubbelkontrolleras alltid varje del i processen både manuellt och maskinellt. CNC-maskinen har i sig flertal olika inställning, där du manuellt behöver ställa in och hitta rätt inställning efter vilken detalj som behövs.

Denna tjänst inleds med introduktion hos kundföretaget för att ge dig rätt förutsättningar för att utföra arbetet. Tjänsten förväntas starta omgående för rätt kandidat.
Arbetstiderna är förlagda på 3-skift.
Där du på dagtid arbetar 06.00-14.00, sen är du ledig 1 vecka. Sen arbetar du kvällsskift 13.45-23.00. Schemat ger dig en flexibel vardag.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig med tidigare erfarenhet som maskinoperatör alternativt inom verkstad. Är du en person som är noggrann, snabblärd så får man lära sig större delen av arbetsmomenten på plats. Vi förutsätter att du som person har god samarbetsförmåga med övriga kollegor och en god arbetsmoral.

Krav för tjänsten:
Truckkort A+B
Traverskort

Meriterande:
Relevant utbildning

Sökord: maskinoperatör, verkstad, CNC, heltid, svedala

Sökord: maskinoperatör, verkstad, CNC, heltid, svedala
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com