Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Kycklingplockare till växande team inom kycklingproduktion

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kycklingplockare till växande team inom kycklingproduktion

Om jobbet

Vår kund söker en engagerad och flexibel kycklingplockare med stort hjärta för djur och känsla för omsorg. Som kycklingplockare kommer du att vara ansvarig för maskinplockning och hantering av kycklingar, samt säkerställa deras välmående. Du kommer att arbeta oregelbundna tider och långa arbetspass, och ha möjlighet att resa till olika driftställen i södra Sverige. Under din anställning kommer du att tillhandahållas en bil som företaget står för. Du kommer att använda bilen för att resa till de olika driftställena runt om i södra Sverige, med utgångspunkt från ditt eget hem.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lantbruk eller kycklingproduktion, och gärna kan hantera lantbruksmaskiner samt är det meriterande om du har truck- och lastbilskort. Du har ett stort hjärta för djur och en genuin känsla för omsorg och ansvar. Flexibilitet och förmåga att arbeta oregelbundna tider är viktigt, liksom att kunna skapa trygghet och välmående för djuren. Du bor i södra Sverige, helst i Skåne eller södra Halland, och har inga allergier som kan påverka arbetet.

Det är viktigt att kunna arbeta självständigt såväl som i grupp då du har ansvar för dina arbetsuppgifter men även ingår i ett team på 3-4 personer. För att trivas i arbetet ska du vara kommunikativ och ha god samarbetsförmåga.

Anställningsinformation
  • Direktrekrytering
  • Arbetstider samt arbetsort varierar
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Utgångspunkt: Klippan med omnejd
Information

Vi vill att du bifogar CV samt personligt brev i din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor hänvisar vi till bemanning.malmo@lernia.se.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer om oss på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget är en växande aktör inom kycklingproduktion och söker en engagerad och flexibel kycklingplockare som delar passionen för djur och omsorg. Vår kund värderar mjuka värden högt och de erbjuder möjligheten att arbeta i ett team där trygghet och välmående för djuren är av största vikt.